49

Кейт Мос защити Джони Деп от тузарски хотел в Бодрум СНИМКИ

Британският топ модел Кейт Мос свидетелства онлайн в най-големия процес в Холивуд, като не наруши лятната си почивка в елитния турски курорт Бодрум.

Хабер тюрк

Бившата приятелка на актьора Джони Деп положи клетва и свидетелства чрез видеовръзка по време на процеса за клевета на Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд в съда на окръг Феърфакс, Вирджиния, САЩ, съобщиха турските медии.

Ройтерс

Мос вече седмица е в турски детокс център в курорта Бодрум, окръг Мугла. 

48-годишният модел се включи от хотела чрез видеовръзка, за да окаже подкрепа на 58-годишния актьор, който е неин бивш партньор. 

Двамата с Деп са били обвързани между 1994 и 1998 г.

Ройтерс

Кейт Мос разкри какво наистина се е случило помежду им по повод слуховете за инцидент между двамата, споменати от Амбър Хърд по-рано по време на делото. 

По време на показанията си в процеса, Мос отхвърли слуховете, че Деп я е бутнал надолу по стълбище, когато двамата са се срещнали. 

Кейт Мос описа как е паднала по стълбите по време на почивката им в Ямайка: "Напускахме хотелската стая. Джони беше напуснал стаята преди мен. Отвън имаше буря и валеше. На излизане от стаята се плъзнах по стълбите и паднах по гърб. Развиках се, защото не знаех какво се случва с мен и ме заболя". Моделът подчерта, че Джони Деп я е носил на ръце до стаята и се е погрижил тя да получи бърза медицинска помощ.

„По време на връзката ви той някога бутал ли ви е надолу по стълби?“, бе следващият въпрос от адвоката на Деп, на който Кейт Мос отговори с думите: „Не, той никога не ме е блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълби“.

Следващ въпрос за мотивите на модела да свидетелства бе отхвърлен след възражение на адвокатите, а с това приключи и свидетелството на Мос.

Хабер Тюрк

Кейт Мос ще продължи почивката си в Турция още няколко дни. Както редовно прави в последните години, известната манекенка и това лято тя влезе в седмичен лагера за детокс в най-тузарския район Тюркбюкю, който се намира на полуостров Бодрум. Тези дни тя бе забелязана да се припича на жаркото слънчев до басейна на хотел в компанията на няколко приятелки. 48-годишната Мос привлече вниманието с перфектната си физика.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?