49

Кевин Харт прикован в инвалидна количка след ужасен инцидент

Кевин Харт се оказа прикован за инвалидна количка след инцидент, който преживя. До тежкото състояние на култовия актьор се стигнало след облог с приятеля му Стивън Ридли. Естеството на басът се изразявало в това, кой бяга по-бързо. Опитът на Харт да надбяга бившия американски футболист, както се досещате бил неуспешен и временно приковал известния актьор в инвалидна количка.

Това сподели филмовата звезда във видеоклип в своя Instagram. Там той разказва за случката с лека ирония: "Хванахме се на бас кой е по-бърз. Тези, които ме познават, знаят, че аз тичам доста бързо, а Ридли отвърна, че не мога да го надбягам".

Във видеото Харт разказва още, че с бившия играч от Националната футболна лига Стивън Ридли отишли да се състезават на 36-метрова писта (40 ярда). В крайна сметка Кевин Харт се контузил много сериозно.

"Дами и господа, 40-те години не са шега", каза Харт. И се обърна към всички свои фенове на тази възраст: "Това не е игра. Уважавайте тази възраст или тя ще ви накара".

Самият той информира феновете си, че е в инвалидна количка след травмите си. "Разкъсах си долната част на корема, абдукторите ми са скъсани", добави той. "Не знам как стана всичко това, но сега не мога да ходя", добави филмовата звезда. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?