71

Като във филма Терминал: Иранска академичка превърна летище Истанбул в свой дом СНИМКИ

Иранската академичка д-р Шива Кавиани, чието разрешително за пребиваване в Канада е изтекло, не иска да се върне в Иран. Жената, която получи отказ за виза от Канадското консулство, живее на летище Истанбул от около 2 месеца

DHA

Д-р Кавиани живееше в Торонто, но разрешението й за пребиваване в Канада е изтекло. Жената се нарожи да се върне в страната си Иран.

Твърди се, че иранската академичка е кандидатствала повторно за виза за Канада в родината си, но е получила отказ.

DHA

Този път през януари тя, пристигна в Турция през ГКПП Гюрбулак, отиде в Анкара, за да кандидатства отново за виза за Канада.

За нейно огромно разочарование Кавиани получи повторно отказ от посолството на Канада в Анкара. Иранката отиде на летище Истанбул.

DHA

Така пътничката, която не можа да отиде в Канада и не искаше да се върне в Иран, започна да живее на летището в Истанбул.

Преживяванията на Кавиани напомнят за филма Терминал с участието на Том Хенкс.

Жената, свече два месеца спи в зоните за изчакване на пътниците на терминала.

DHA

Персоналът на аеропорта се опитва да помогне на пътничката, която седи с пътниците в зоните за изчакване на полета, с куфар и чанта.

Кавиани която има книги и академични изследвания по медицина, спи на столове и фотьойли или на пода, в зоната за заминаване.

DHA

Тя започна да привлича вниманието на работещите на летището. Един ден тя разбра, че хората я наблюдават и снимат. Д-р Кавиани стана много популярна в социалните мрежи в Турция и по света. Тогава тя отбеляза: „Не ме снимайте. Вие не ме уважавате."

Разбра се, че Шива Кавиани не е приела молбата на членове на пресата да я интервюират.

DHA

След като новината за иранската пътничка стана много популярна в социалните мрежи, полицията на летището се свърза с провинциалната дирекция по имиграция.

Стана ясно, че академичката, ще бъде изведена от терминала принудително с полицейски екипи и настанена на подходящо място.

DHA

Д-р. Кавиани беше предадена на екипите на провинциалната дирекция по имиграцията. Иранският академик ще остане в Центъра за репатриране в Силиври, в Европейската част на Истанбул, докато процедурите по екстрадирането й приключат.

DHA

Шива Кавиани, която има книги и академични изследвания по медицина, е преподавала в университети в Турция, Корея, Канада, Германия, Холандия, Китай, Гърция, Бразилия, Австрия, Италия, Англия, Испания, Унгария и Швеция между 2006 и 2014 г.

DHA

Участвала е в 38 различни международни конгреси, семинари и конференции в областта на медицината, образованието, философията, културата и науката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Петко

Петко

16.03.2024 | 11:58

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/menn

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?