1553

Като истински Терминатор! Арни сложи машинка в сърцето

Eкшън актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер сподели, че е претърпял операция за поставяне на пейсмейкър. Бате Арни намери и сили да се пошегува.

„Миналия понеделник ми направиха операция и вече съм малко повече машина: Имам си пейсмейкър”, каза 76-годишният „Терминатор” в подкаста си Arnold's Pump Club. „Преди всичко искам да знаете, че се справям чудесно! В понеделник ме оперираха, а в петък вече бях на голямо екологично събитие с моята приятелка и колежка Джейн Фонда. Никой никога не би си помислил, че седмицата ми е започнала с операция”, допълни Шварценегер.

Актьорът не пропусна да благодари на целия екип в клиниката в Кливланд, където се е оперирал. Шварценегер каза, че всички лекари и медицински сестри са положили изключителни грижи за него и са направили операцията възможно най-безболезнена.

През 1997 г. екшън звездата претърпя отворена операция на сърцето за подмяна на пулмоналната и аортната клапи. През 2018 г. и 2020 г. той се подложи на операции за смяната им.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Какво

Какво

27.03.2024 | 08:09

Се хвали за мен този е тенекиен празноглавец със смотани филми .

Отговори
2 0
От многото

От многото

27.03.2024 | 08:08

Химия и вдигане на железа вече се разпада .

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?