1553

Каспаров идва в София, ще говори за битката с руските тролове

В сянката на руската инвазия в Украйна, София ще бъде домакин на Конференция по въпросите на отбраната и кибер сигурността в страните от Югоизточна Европа. Регионални лидери и високопоставени представители и експерти от отбранителната и кибер индустрията ще обсъдят поуките от руската инвазия и предизвикателствата за региона. На форума ще бъдат представени водещи израелски компании и технологии в областта на отбраната и кибер сигурността.

Организатор на конференцията е израелската платформа IMPROVATE, даваща достъп до водещи технологии и иновации на нови пазари в цял свят. В консултативния съвет на IMPROVATE са бившият световен шампион по шах Гари Каспаров, Росен Плевнелиев, президент на България 2012-2017, проф. Зеев Ротщайн и ген.-майор от IDF.(Ret.) Амос Галаад.

Основен лектор ще бъде бившият световен шампион по шах, експерт по изкуствен интелект и отявлен критик на руския режим Гари Каспаров.

Домакин на конференцията ще бъде Росен Плевнелиев, президент на Република България 2012-2017.

Във форума ще участват водещи израелски компании: Aeronautics, TripleP, CopterPIX PRO, Cognyte, TSG, RAFAEL, Axon Pulse и др. Те ще имат възможност да представят своите технологии пред представители на изпълнителната власт и бизнеса в региона.

„В миналото защитата срещу военна агресия се осъществяваше с традиционни средства, но днес отбраната на границата се провежда с помощта на напреднали технологии средства, които генерират по-ефективна и цялостна защита на по-ниска цена и с много по-малко работна ръка.

Израел е една от най-напредналите технологични сили в днешният свят в тази област и страните от Югоизточна Европа ще имат изключителна възможност да се срещнете отблизо с водещите в света компании по киберсигурност и отбрана”, заяви Гари Каспаров, автор на книгата „Зимата идва“.

Двудневната конференция има за цел да адресира проблемите и предизвикателствата пред страните от региона, в контекста на настоящата нестабилност и настъпилите значителни промени във военната политика, и огромното увеличение на разходите за отбрана.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Подвеждащо чифутско заглавие

Подвеждащо чифутско заглавие

19.09.2022 | 08:09

Не Каспаров идва във България а чифутска пасмина А Каспаров пудела им е само на хонорар при тях Продажно мекере служещо на ционизма

Отговори
2 3
Дрон

Дрон

19.09.2022 | 09:12

Анонимни путифилчо , да критикуваш Путин не е "здравословно" , дори смъртоносно . Каспаров отдавна е обявил : " Има Путин - няма Русия , няма Путин - има Русия " . Това подобните на теб не проумяват и намират клишета за ционисти , чифути .... , което е подсъдно .

Отговори
2 1
ELO

ELO

19.09.2022 | 05:17

Има много добри шахматисти по Света. никак не са малко отличните, а поне няколко десетки са великите...Но Геният е само един - Гари Каспаров!

Отговори
4 2
Леле

Леле

18.09.2022 | 22:54

,,Зимата идва" е страхотна книга. Препоръчвам на русофилите да я прочетат.

Отговори
3 5
Фишър

Фишър

19.09.2022 | 00:33

Каспаров не е руснак.

Отговори
4 0
Не!

Не!

18.09.2022 | 22:43

Писанията на Димовски и Чернев за заключени за коментари, защото те са над всички други. Или може би защото си знаят, че пишат глупости и искат това да остане в тайна без каквито и да е коментари. Този Димовски тръгнал да критикува европейските лидери избрани от народа с демократични избори. На заден план стои предаността му към Путин и заплахи към Запада като “ще плисне така, че ще окървави човечеството” и “руското разплискване”. Рафинирана руска пропаганда! Димовски, Шойги и Медведев плашат света и … гаргите.

Отговори
4 1
Българин

Българин

18.09.2022 | 22:38

Гари домашният любимец на спончбоп квадратни гащи.

Отговори
7 5
Да,!

Да,!

18.09.2022 | 22:14

Защо не можем да коментираме под "статията" на Димовски? Мнооого недоволен от сегашните лидери на Европа, сал пуутлер целия в бяло!

Отговори
6 4

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?