46
Следвайте ни

Късмет! Жена натисна грешния бутон и спечели $50 000

viber icon

Жителка на американския град Хагърстаун, щата Мериленд, случайно натисна грешен бутон от машината за лотарийни фишове, но удари джакпота, съобщиха медии в САЩ, цитирани от БГНЕС.

43-годишна жена влязла в магазин за алкохол и решила да купи билет от машината за моментална печалба. Тя погрешно натисна бутона за издаване на фиш за $5 вместо за $20, който първоначално искала да купи.

„Когато фишът изпадна, си казах: „По дяволите”. Но у дома тя изтри защитния слой от фиша и го сканира с приложение за смартфон. И тогава видя съобщението: „Поздравления! Спечелихте 50 000 долара".

„Това беше невероятно. Мислех, че има някаква грешка в приложението и сканирах фиша отново “, каза тя. Жената се обадила на децата да сподели радостната новина с тях. Тя планира да похарчи част от печалбата за ремонт в къщата, която наскоро купи, а останалата част ще вкара в банката.

По-рано беше съобщено, че жител на американския град Солсбъри, щата Мериленд, е ударил джакпота в лотарията благодарение на грешката на продавача. Продавачът случайно е натиснал грешен клавиш и разпечатал два билета за едно и също теглене, благодарение на което щастливецът прибрал двойна печалба.

Коментари (1)

Така е в Америка но в България е друго

Така е в Америка но в България е друго

02.01.2022 | 16:09

Местната гербаджийска власт е направила така че сгрешиш ли те обират до дупка

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?