Следвайте ни

Трагедия в Германия: Българин закла баварец насред Франкфурт на Майн

viber icon

Българин е в предварителния арест в германския град Франкфурт на Майн по обвинение в тежко престъпление – убийство с нож, съобщи в. „Билд“.

Според следователите, 35-годишният нашенец, чието име не се назовава, се е спречкал в ранната понеделнишка сутрин (около 4.00 ч) с 40-годишен баварец от град Дегендорф на оживената Щутгартер щрасе, недалеч от централната гара на града. Причината за свадата е неизвестна, но за жалост сцената е приключила със зловещ край – българинът извадил нож и наръгал опонента във врата и необезпокояван от обезвредения противник напуснал местопрестъплението. Раненият мъж е пълзял около 50 метра, за което свидетелства кървавата следа, която оставил след себе си, а след това очевидно силите го напуснали и се проснал до бариерата на автогарата, която се намира точно до южния изход на централната железопътна гара на Франкфурт на Майн. Малко по-късно тялото на все още дишащия баварец било открито от минувачи в локва кръв на паркинга. Независимо от достатъчно бързата реакция и усилията на лекарите да реанимират мъжа, малко по-късно той издъхнал. Стражите на реда мълниеносно проверили записите на охранителните камери, намиращи се наоколо. Не след дълго установили местонахождението на убиеца и бързо го арестували недалеч от мястото на убийството.

Българинът досега не е коментирал обвинението в убийство, съобщи прокуратурата. „Той казва само, че бил чувал някакви гласове“, съобщи говорителка на прокуратурата, цитирана от „Билд“, без да съобщи други подробности. Причините за инцидента се разследват. Засега със сигурност е известно, че двамата мъже не са се познавали преди свадата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Драган Недраганов

Драган Недраганов

25.06.2020 | 17:38

Не е характерно за българите да ходят с ножове. По-вероятно индивида да е биологична маса от по-особен тип.

Отговори
4 0
Батко

Батко

25.06.2020 | 09:30

Най-вероятно е бил циганин

Отговори
7 1
Galya

Galya

25.06.2020 | 09:05

Като е чувал гласове защо себеси не е заклал.Господ да ни пази от такива Амин

Отговори
6 1
Dimitre

Dimitre

25.06.2020 | 04:12

Otimo perfect grazie

Отговори
0 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?