3906

Кървава драма в Германия! Мъж простреля в главата бременната си жена и рани още трима СНИМКИ

Първо е била ранена бременната жена, която е простреляна в апартамента, в който живее. След това стрелецът се качил на колата си и отишъл във фризьорски салон, където също е открил стрелба

 

Четирима души бяха ранени при стрелба в Хаген, Западна Германия. Предполагаемият извършител е в неизвестност, съобщиха от полицията, изключвайки на този етап политически акт. Говорител на полицията в Дортмунд, заяви, че трима от ранените са били простреляни, включително една жена, чийто живот е в опасност. Според германския BILD тя е бременна и е простреляна от главата от мъжа, с който са имали връзка или са били женени.

 

Засега полицията изключва политически или религиозен контекст, а по-скоро става въпрос за семеен проблем. Предполагаемият извършител се издирва от хеликоптери, дронове и полицейски кучета. Германски медии посочват и името му - Мехмет О.

 


Първо е била ранена бременната жена, която е простреляна в апартамента, в който живее. След това стрелецът се качил на колата си и отишъл във фризьорски салон, където също е открил стрелба.

В профила си в X полицията призова обществеността да избягва въпросния район и центъра на Хаген.

„Подозираме, че мотивът за престъплението е семеен“, каза говорител на полицията.

 

Извънредно: Нов кървав ужас в Германия СНИМКИ 18+

 

 

Братовчедът на извършителя каза пред BILD: „Бях шокиран, когато чух какво се е случило.  И дори не мога да си обясня защо го направи.  Доколкото знам, той не е имал проблеми и всъщност беше много спокоен човек.  Той и съпругата му имат четири деца.”

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?