3906

Кървава драма: Четирима убити и трима ранени след стрелба в САЩ СНИМКИ

Заподозреният се е самопрострелял и след гонка с полицията и е починал в болницата

 

Четирима души са убити, а други трима са тежко ранени при стрелба в къща в американското градче Флорънс, намиращо се в северната част на Кентъки. За това съобщава „Гардиън“.

 

 
Полицията открила общо седем жертви на стрелбата, когато пристигнала на мястото около 2:50 часа през нощта, се казва в съобщение на полицейското управление в града.

Заподозреният за стрелбата е избягал от дома си и е бил преследван от полицията. Гонката е завършила с падане на колата на заподозрения в канавка, уточнява още „Гардиън“.

Полицията открила седем жертви на стрелбата, когато пристигнала в дома във Флорънс около 2,50 ч., се казва в съобщение на полицейското управление в града.

Четирима души са открити мъртви, съобщиха от полицията. Трима души са били откарани в болница в Синсинати в критично състояние.

Заподозреният подтикнал полицията към преследване, което приключило, след като автомобилът му излязъл от пътя и паднал в канавка. Заподозреният е имал самопрострелна рана и е починал в болница, съобщиха от полицията.

Полицията съобщи, че заподозреният е действал сам и че не съществува постоянна заплаха за обществото. Повече подробности не бяха съобщени веднага.

Флорънс се намира на около 19 км. южно от Синсинати, щата Охайо.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?