71

Какво става с руската армия? Бойни машини изпадат от влака

"Втората армия в света" успява да губи бойната си техника по такъв зрелищен и невероятен начин, че чак не е за вярване.

Появи се видео, което доказва, че това наистина се случва. Департаментът за стратегически комуникации на Въоръжените сили на Украйна го публикува в канала си в Telegram.

На клипа се вижда как руските войници успяват някакси да се изхитрят да изгубят военната си техника не само на бойното поле, но дори и докато изпълняват елементарни задачи - в случая да прикрепят бойните машини на пехотата на платформата на товарен влак, за да ги превозят.

Както се вижда натоварените със задачата да фиксират машините очевидно не са си свършили работата и една от машините се плъзга по платформата, заплашвайки да изпадне докато влакът се движи. Руските войници не успяват да измислят нищо по-добро, от това просто да спрат влака и да изхвърлят машината от него, пише в публикацията, цитирана от pik.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Хо хо хо хо

Хо хо хо хо

15.12.2022 | 10:11

Свинособаки...

Отговори
6 0
Ssss

Ssss

15.12.2022 | 09:38

Руснаците винаги ще са втора армия. Изхвърлили една машина от влака? А онова видео където американската армия пусна 10тина танка и десантни машини от самолет без да им задействат парашутите ясно показва коя армия е първа сила. Колко още водка има да изпият руснаците докато ги стигнат....!

Отговори
1 4
КОЯ АРМИЯ

КОЯ АРМИЯ

15.12.2022 | 05:55

ОТ 120 МИЛИОНА БРУТО :) БЕКИЯ БОГ ЛУК 50-60 МИЛИОНА.

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?