Следвайте ни

Какво да не правим, когато сме на летище ВИДЕО

viber icon

Макар и ситуацията в момента да е доста по-различна, що се отнася до пътешествия по света (заради кризата с коронавируса), има някои правила, които продължават да важат, когато сте на едно или друго летище. Не трябва да забравяме, че все пак мерките за сигурност, както и други общи правила, не могат да бъдат отменени заради световната пандемия, разказват от канала OMG Facts.

Ето някои неща, които не трябва да правим и да забравяме, когато сме на летище:

Не закъснявайте

Най-важното правило по отношение на летенето със самолет. Не се опитвайте да си намерите оправдание да се появявате на летището в последния момент. Винаги нещо може да се обърка и накрая да изпуснете полета, за който сте платили голяма сума. Дори и да е малко - закъснението отново не е опция.

Не взимайте приспивателни

Освен че можете да поставите хората, които седят до вас в самолета, в неудобна ситуация, не бихте могли да реагирате и в случай на спешна ситуация. По-добре оставете приспивателните за след кацане.

Не пийте прекалено много алкохол

Летенето дехидратира организма, което означава, че злоупотребата с по-голямо количество алкохол преди и по време на полета не е добра идея. Заложете на водата, макар и да смятате, че алкохолът ще направи летенето по-приятно. Няма!

Не хабете батерията на телефона си

Със сигурност за много от вас е по-забавно да разглеждат социалните мрежи и да гледат клипове в интернет, но все пак избягвайте да използвате телефона си прекалено много. Не знаете дали батерията, която сте изхабили за забавления, няма да ви послужи.

 

Вижте във видеото кои са най-скъпите летища:

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?