Следвайте ни

Как да спечелиш милиони от тотото, без да си купиш фиш

viber icon

Рейчъл и Лиъм са млада двойка на 19 и 21 години от Хартфордшир, Англия, която играе една и съща комбинация от няколко седмици в тиража на "Евромилиони". Вече знаели числата наизуст, така че когато ги чули по телевизията, не можели да повярват: спечелили 182 милиона лири или 210,75 милиона евро! Не по-малко от най-големия джакпот в историята на тегленето. Те били суперщастливи. Рейчъл веднага съобщила това на цялото си семейство и приятели. Сбъдната мечта, толкова непостижима за повечето, че изглеждало лъжа... И наистина било така, съобщава издаието "Ту Диарио", цитирано от БГНЕС.

Да, те били ударили печелившата комбинация. И да, официалното приложение на UK Lotto (националната лотария на Великобритания), от която той закупил билета, му бе изпратило известие, в което ясно се казва, че са спечелили, но парите не фигурират в банковата му сметка.

Той бил конфигурирал мобилното приложение да купува винаги едни и същи номера и въвел банковите си данни, така че ако има някакъв успех, да събира парите директно, без да се налага да прави допълнителни процедури.

Затова се обажда в обслужване на клиенти на приложението и те му съобщили фаталната новина: тъй като банковата сметка била на червено, покупката не могла да бъде осъществена. Те уцелили числата, но не придобили билета! Да бъдеш милионер е мечта, толкова прекрасна, колкото и мимолетна.

"Чувствах се на върха на света, когато си мислех, че съм спечелила", обяснява Рейчъл пред The Sun и "с разочарована, когато чухме мъжа от другата страна на телефона да казва, че всъщност не сме купили билета".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

10.03.2021 | 00:22

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДА СЕ УСМИХВАТ,ЗАЩОТО ДРУГ НА ТЯХНО МЯСТО СЛЕД ТАКАВА МИНАВКА НАПРАВО МОЖЕ ДА СИ ТЕГЛИ КУРШУМА.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?