Следвайте ни

Журналист разкри за страшен терор над българите в Скопие

viber icon

Ужасяващи разкрития! Българите в Република Северна Македония (която се намира на югозапад от Пиринска Македония) от 100 години се чувстват като под окупация... За първи път Екатерина Захариева посочи конкретни проблемите при българската етническа общност в Македония“. Това коментира пред БНР Владимир Перев, журналист от Скопие. 

По думите му в Македония можеш да се пишеш грък или албанец, но не и българин, „защото е предателство“. 

„В медиите се върши натиск. Дори вървят нелогични тези... Македонската власт продължава да упражнява насилие върху македонските българи“. 

В предаването „Нещо повече“ Перев допълни: 

„Ако България отстъпи от позициите за етническата си цялост и историческото си минало, на българите не им остава нищо друго... Македонските управници знаят, че македонската нация е извънбрачното дете на Русия и Сърбия. Акушерката е България.

Това дете се люля и е нейно до границите на македонската държавност, но не и на македонската нация. Македонското ръководство очаква помощ от Русия, че ще притисне България... Проблемите на Македония и на България с Македония са много сериозни“. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бъбу

Бъбу

28.03.2021 | 07:31

Тези палета северномакедонски не спират да подскачат и да дразнят. Ние трябва много силно да защитим нашите си хора там и да дадем добър урок на управниците им.., ще има да чакат за ЕС. Тези биха създавали само проблеми, от друга страна Русия само това чака.... Абе най добре е и ние като руснаците, да си приберем Крим.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?