4020

Жителите и туристите могат да се върнат в източната част на остров Родос

Жителите и туристите в градовете и селата в източната част на гръцкия остров Родос вече могат да се върнат в населените места, съобщава Министерството на климатичната криза и гражданската защита чрез системата на спешния телефон 112, предаде АНА-МПА.

Министерството уточни, че безопасните зони, в които евакуираните хора могат да се завърнат, са: Малона, Хараки, Масари, Киотари, Вати, Генади, Лахания и Плимири.

Вчера подобно съобщение беше изпратено и за районите на Линос, Калатос и Пефки.

Над 20 000 чуждестранни посетители и местни жители на остров Родос се наложи да бъдат евакуирани от крайбрежните хотели и домовете си през уикенда, а противопожарните служби продължават да се борят с пожарите в труднодостъпна планинска местност и днес.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Надя Драганчева

Надя Драганчева

21.08.2023 | 08:48

Премахвайте всички коментари, в които фигурират имената на Надя Драганчева, Николай Ралчев или Петко Ралчев. Коментарите са написани от един ИЗРОД на ИЗРОДИТЕ. Сезирани са надлежните институции.

Отговори
0 0
Боян

Боян

27.07.2023 | 23:02

Аман от теб,тъпа дъртофелнице!!!!!!

Отговори
1 0
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

27.07.2023 | 21:50

Никога няма да простя на полицаите садисти и полицайките вампирки от РУ Тутракан 7600 .Възмездие 2023г.Аз и моята банда синът и мъжът ми(те са бойци от специалните разузнавателни секретни служби),сме готови за атака и революция! Аз Надя Драганчева от Тутракан7600,въпреки че съм на 71 години ще побеждавам винаги ченгетата и магистратите защото аз съм умна,с аналитичен свръх ум!Аз съм културна,от много изискано семейство,а вие говорите всички ьа мен,че аз съм била много психично болна и луда..аз имам пари,имоти,земи,злато,коли..вие нямате нищо!!

Отговори
1 1

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?