Следвайте ни

Жерар Депардийо яхна скутер на няколко бири, арестуваха го

viber icon

Парижката полиция спипа френския актьор Жерар Депардийо да кара скутер пиян, съобщава списание Point. Звездата нарушил правилата в един от централните квартали на Париж .

Актьорът е шофирал извън граничната линия и е преминал на червен светофар. Полицаите решили да го отведат в комисариата, защото им изглеждал пиян.

Служителите на реда го тествали за алкохол и резултата показал превишение на границата от 0,25 милиграма на литър издишан въздух. Когато мъжът свалил шлема си, служителите на реда разбрали, че пред тях стои Депардийо. Актьорът казал на полицията, че е изпил няколко бири, преди да тръгне.

След доклада пред началниците на място пристигнал дежурен офицер, а по-късно се обаждил началник с нареждане да "не се съставя акт на господин Депардийо". Следвайки указанията, полицаите анулирали акта.

В комисариата обаче извършили втори тест за алкохол, който дал резултат от 0,40 милиграма на литър издишан въздух. В крайна сметка му е съставен акт.

Полицията задържала скутера на Депардийо, а актьорът бил отведен от приятели. Депардийо заявил в комисариата, че вече не иска да бъде французин и предпочита Русия и Владимир Путин.

Не за първи път известният френски актьор застава зад волана пийнал. През 2013 г. френски съд осъди актьора на глоба от 4 хиляди евро за шофиране в нетрезво състояние и го лиши от правото да управлява МПС за шест месеца.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?