46

Жена застреля три деца в начално училище в Нашвил

Жена откри огън в начално училище в Нашвил. При инцидента са били убити три деца, загинали са най-малко и трима възрастни.

Полицията е застреляла заподозрения, който се оказал 28-годишна жена, предаде Ройтерс.

Училището, в което е била открита стрелба, е частно. В него учат деца от предучилищна възраст до шестокласници. По данни на сайта на учебното заведение в него учат около 200 деца.

Трима ученици с огнестрелни рани са били приети в болница в Нашвил, където била констатирана смъртта им, съобщи говорител на болницата. Трима служители от училището също са били убити от нападателката, добави полицията.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Хм…

Хм…

27.03.2023 | 23:38

Нашвил, Тенеси. Каубои, пикапи, пушки, твърдо гласуват за Тръмп и републиканците. Ясно е, че тая не е в ред с главата. Но е нямала никакъв проблем да се снабди с оръжие и да се разкарва с него. А могъщите производители и търговци на оръжие спират всеки опит за контрол.

Отговори
3 2
Мустакатото Ленче

Мустакатото Ленче

27.03.2023 | 23:09

Слава Украiна!

Отговори
0 0
Бате Гойко

Бате Гойко

27.03.2023 | 22:11

Информацията която се поднася в България е невярна. От училището са се обадили в полицията в 10:13, в 10:27 нападателката е била убита на втория етаж в училищната сграда. Била е въоръжена 28 годишна жена. До пристигането на полицията е убила три деца и трима възрастни, като не се уточнява дали възрастните са били учители, или служители в училището. За пореден път в България се разпространява информация която е неточна, а в много други случаи е дезинформация. Защо?!?

Отговори
3 1
Западняк

Западняк

28.03.2023 | 05:25

Аз така и не разбирам с какво горната информация се различава от твоята и къде е дезинформацията. Аз съм един от критиците на Марица, когато става дума за грешна информация, но тук не виждам никакъв проблем. Просто Марица има по-ранна информация от тебе и може би източниците ви са различни. Само за твое сведение: когато се цитира информация, на която не си свидетел, винаги се споменава източника. Този на Марица е Ройтерс. Моята информация от Дейли Мейл е, че убиецът е роден жена, но живее като мъж. Както казва един от коментарите, нещо хлопа в главата.

Отговори
1 1
Световният агресор така възпитава тинейджърите си!

Световният агресор така възпитава тинейджърите си!

27.03.2023 | 21:33

Ако го няма този агресори света ще си отдъхне!

Отговори
5 3
Тъ Така мисла язе

Тъ Така мисла язе

27.03.2023 | 21:09

Веднага да я екстрадират у България И да я подпука нашата правосъдна система демократична Ама без Гейшеф Щото той много обича да се споразумява ОБАЧЕ

Отговори
5 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?