Следвайте ни

Жена си смени пола и поиска най-щокиращото за детето си

viber icon

Колкото и да не ви се вярва, трансджендър роди дете във Великобритания. Името му е Фреди Макконъл и вече той е горд родител.

По рождение Фреди всъщност е жена. По-късно обаче решава, че иска да стане мъж, защото се чувства много по-удобно и добре в тази си роля.

Поради тази причина той започнал да пие хормони, пуснал си брада и дори се подложил на няколко пластични операции. След това последвала смяна на документи и... изкуствено осеменяване, тъй като можел физически да роди дете, след като запазил женските си репродуктивни органи.

Сега той се обръща към съда, защото иска да бъде признат за баща на детето, а не за негова майка. Ако успее, това ще е първият случай в британската история, в който дете ще се е родило, без да има майка, пише „Дейли мейл”.

Фреди е направил документален филм за живота си, който е решил да нарече „Морски кон”.

 

Коментари (3)

ТИНЯТА

20.07.2019 | 20:56

Изродени болни мозъци!!!Вие сте за психиатрията бе дегенерати! И най-лошото е че тая извратения ще дойде и тук,и като се възпротивим,пак ще кажат туморните НПО-та че сме изостанали и тесногръди!Всеки сам имал право да се определя! Вие тотално изкривихте думите СВОБОДА,ТОЛЕРАНТНОСТ,ХУМАННОСТ, и т.н! Тези думи вече НИЩО НЕ ОЗНАЧАВАТ!!!

Отговори
5 0

Уродливи грешки в матрицата,

20.07.2019 | 19:20

Колкото и да си го въртите, сучете, да си правите операции, на този свят няма дете без майка и баща, независимо от вашите сбъркани, болни помисли. Ако си обичате децата, ще скърбите за тях, защото са родителите им са изроди.

Отговори
8 1

Коректор

20.07.2019 | 19:13

Поне в заглавията не ръсете бисери...

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?