Следвайте ни

Жена с 1 млн. долара в сметката умря като бездомник

viber icon

49-годишна жена от Астория, Орегон почина като бездомник, докато в сметката си имала близо $1 млн., наследени от майка си. Тя обаче не ги потърсила никога, а властите в щата не успели да я открият, докато все още била жива, пише bg-voice.

Кати Бун издъхнала в приют в Астория през януари 2020-а година. Тя била настанена там, след като заболяла сериозно. Четири години по-рано майка й починала и й завещала 884 407 долара. През това време Кати обаче вече била на улицата, където редовно взимала наркотици.

Властите многократно се опитвали да се свържат с нея. Бил нает дори и частен дедектив, който да я издири. Всички опити обаче ударили на камък.

Заради начина си на живот, тя развила сериозно белодробно заболяване. Така била откарана в приют за бездомници в Астория, където починала в адски мъки. Докато парите седяли в сметаката й, в очакване тя да си ги потърси, Кати спяла по пейки и на улицата.

„Като никога не е знаела, че има пари. Едва ли не е била наясно как да си ги вземе“, разказа баща й Джак Спитил. Той описва живота й като много тежък и смята, че с тези пари, тя в момента е щяла да е жива.

Приятелите й, с които тя живеела на улицата, разказват, че тя е имала и психични проблеми. В съчетание с наркотиците, те се обостряли.

Въпреки това винаги била усмихната, понякога обаче плачела за майка си.

Именно смъртта на Патрупа Луптън подтикнала Като към дрогата. Малко след кончината й, тя избягала от дома си и започнала да злоупотребява с наркотиците, без да знае, че е милионерка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?