Следвайте ни

Жена намери загубения преди 53 години пръстен на мъжа си

viber icon

Американка от град Барингтън, Ню Хемпшър, откри на дъното на езеро пръстен, изгубен там от съпруга ѝ преди цели 53 години, пише. fakti.bg

През 1967 г. Стив Роуъл, тогава на 16 години, загубил пръстена, който му купили за завършване на гимназия, докато тогавашният тийнейджър хвърлял камъни в езерото Дрюс.

Преди няколко години Роуъл разказал на съпругата си Кати за потъналия пръстен и тя се учудила, че той още тогава не се опитал да го намери. Стив ѝ отвърнал, че не вярвал, че ще го открие.

През 2019 г., след 31 години брак, Кати и дъщеря ѝ решили да потърсят пръстена и се свързали с приятел, който имал металотърсач.

Когато загубил пръстена, езерото било дълбоко около два метра, но днес заради сушата нивото на водата е спаднало до около 60 сантиметра в зоната, където Стив си спомня, че е загубил пръстена.

Той показал на тримата ентусиасти мястото и отишъл да гледа футбол, разказва съпругата му. След няколко часа упорито търсене пръстенът бил намерен. "Не можеше да повярва. Бях сложила пръстена на палеца си. Той просто изпадна в шок!", описва Кати реакцията на съпруга си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?