Следвайте ни

Омъжена жена разбра, че е мъж след 9 години брак

28-годишната сестра на пациентката също се оказа, че е мъж

viber icon

30-годишна жителка на Индия разбра, че всъщност е мъж, след като си е направила профилактичен преглед в местна болница. Пациентката се омъжва преди девет години и кара един нормален и щастлив живот, но внезапна болка в областта на корема преди два месеца я принуждава да отиде на преглед, за да се консултира с лекар на какво се дължи неразположението.

След като проучват резултатите от изследванията, двамата онколози - д-р Анупам Дута и д-р Сумен Дас, осъзнават, че пациентката им всъщност е мъж, който има рак на тестисите.

Впоследствие пациентката е диагностицирана със Синдрома на невидимия андроген - изключително рядко заболяване, при което момчето се ражда с мъжки гениталии, но чисто физически има женски черти.

 

Чисто физически е жена - като глас, като гърди... но се е родила без матка и без яйчници и никога досега не е имала цикъл, обясни д-р Дута и допълни, че от този синдром страда един на 22 000 души.

,,По време на анализите открихме, че има т.нар. "сляпо влагалище" и че тестисите му са вътре, в тялото. След направената биопсия открихме, че има злокачествено образувание на тестисите'', допълни той, цитиран от "Индиан Експрес", пише канал 3.

28-годишната сестра на пациентката също се оказа, че е мъж, тъй като подобно на брат си страда от Синдрома на невидимия андроген.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?