Следвайте ни

Извънредно! Убиха с арбалет в сауната „Царя на колбасите“

viber icon

Руският Цар на колбасите е бил нападнат в дома си и убит с арбалет. Нападението е станало тази сутрин в сауната му в имението край Москва, където живеел.

Нападателите проникнали в жилището, завързали него и жена му и поискали пари, съобщава "Ройтерс".

Жената е успяла да избяга, а когато полицаите проникнали в дома, открили Владимир Мурагов мъртъв. Той е собственик на месокомбинатите "Озьорски колбаси" и "Месна империя".

Разследващите са намерили оръжието, с което е извършено убийството - арбалет. На кадри от мястото на инцидента се вижда, че къщата е оградена с висока ограда. На входа има камери за наблюдение. На оградата има надпис, че къщата се пази от куче.

По тялото на бизнесмена са открити рани и следи от изгаряния. По всяка вероятност той не е бил измъчван преди смъртта си. Изгарянията вероятно са получени при падането на Маругов, който се е намирал близо до печката в сауната, където е бил нападнат.

Експертите са категорични, че изстрелите от арбалета не са смъртоносни, а Маругов е издъхнал от кръвозагуба.

 

Коментари (1)

Ба си

Ба си

02.11.2020 | 17:54

Е-ба си тъпите руски милиционери (ако преводът от руски е точен!) Значи раните не били смъртоносни, но човекът умрял от кръвозагуба??!!; Амчи тя кръвта ей тъй си потекла сама бе! И убийците не да убийци, щото само се шегув-кали с арбалета, не са убили човека ...Деба тия прости милиционери деба!

Отговори
10 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?