Следвайте ни

Извънредно! Разстреляха брутално бандит пред жена му и децата СНИМКИ

viber icon

Черногорски гражданин на 41 години, идентифициран като Марко В. е бил жестоко ликвидиран в Нов Белград, съобщава хърватският "Индекс".Докато стрелецът изпращал смъртоносните изстрели по него, той седял в колата със съпругата си и чакал децата да напуснат училище, казаха за сръбския Блиц жители на съседни жилищни сгради, където се е случило убийството.

Черногорецът дошъл със семейството си наскоро от чужбина в Сърбия. Той нямал досие, но сръбската полиция записала името му в оперативни разработки, които предполагат, че е престъпник.Местните жители бяха особено ужасени, че мъжът е бил убит пред жената и децата си.
„В нашия квартал има много престъпници, така че не съм изненадан от тази ликвидация. Ужасно е обаче, че мъжът е убит пред жената и децата “, каза един от наемателите на сграда в близост до мястото на убийството.

„Час след убийството съпругата му истерично крещеше да дойде линейка, макар че лекарите вече бяха пристигнали и отдавна регистрираха смъртта. Жената беше в сериозен шок “, казва жена, която била близо до мястото на убийството час след трагичния инцидент.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?