Следвайте ни

Изумление на о. Родос: Обявен за мъртъв и погребан възкръсна

viber icon

Възрастен жител на гръцкия остров Родос се оказа жив един месец след като роднините и приятелите му присъствали на предполагаемото му погребение, съобщава телевизия Скай, като се позовава на местния вестник “Родиаки”.

Според информацията на вестника в края на април е било открито мъртво тяло в недовършен склад в Родос. Мястото, на което било намерено тялото, накарало властите да предположат, че става въпрос за 73-годишен мъж, който пребивавал там и бил откарван и друг път в болница поради сериозните си здравословни проблеми, предава БТА.

Тялото, у което не били открити документи за самоличност, било в напреднал етап на разлагане. Изглежда, че роднините, които били извикани за разпознаване, потвърдили, че тялото принадлежи именно на предполагаемия покойник. Останалите му близки били уведомени и на следващия ден било извършено погребението.

Този понеделник обаче децата му били уведомени, че “покойният” е жив и се намира в център за хронично болни на острова, където бил настанен след намеса на социалните служби. Мъжът обаче вече е регистриран официално като починал. Сега предстои да бъде установена действителната самоличност на тялото, погребано на 25 април.

Според съседи складът често бил посещаван и от приятел на 73-годишния мъж, но засега не е съобщавано за изчезването му. Полицията ще започне разследване на случая, като не се изключва възможността и за ексхумация на тялото, за да се установи дали няма нещо подозрително около причините за смъртта му.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?