49

Израелски депутат заплаши Русия с възмездие след войната

Позволете да кажа – ние ще приключим тази война. Ние ще победим, защото сме по-силни. След това, повярвайте, Русия ще си плати цената". Това заяви представителят на управляващата израелска партия Амир Вайтман в интервю за контролирания от Кремъл канал RT.

Гневът му към Русия се дължи на подкрепата ѝ за терористите от „Хамас“. Той не спря дотук, а дори заплаши Москва с възмездие.

"Наши хора бяха зверски убити от вашите протежета. Вие ще си платите за това. Ясно ли е? Вие трябва да разберете, че всичко си има своите последици. Когато някои хора подкрепят убийствата на евреи, те си плащат цената. Времето, когато евреите не можеха да се защитят, отмина", подчерта Вайтман.

 "Русия подкрепя нацистите, които искат да извършат геноцид срeщу нашия народ. Чуйте ме много внимателно: ще приключим с тези нацисти, ние ще спечелим тази война. После няма да забравим това, което правите", уверява той.

"Ние ще дойдем и ще се погрижим Украйна да спечели, ще се погрижим да платите за това, което сте направили. Ние няма да забравим. Запомнете какво ви казах: вие ще си платите!", предупреди израелският политик.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
БОГ ОСМАН

БОГ ОСМАН

21.10.2023 | 04:07

КАЗАХ ДА КАЧИТЕ В НЕТА, СНИМКИТЕ НА ПЕ ДЕРАСТА КЕНЕФИ ОТ АКОХОЛНИЯ МУ ПЕРИОД, ДО '89 В ЧЕЛЯБИНСК!

Отговори
0 1
Мдаа

Мдаа

21.10.2023 | 00:13

А сега Русия се прави на миротворец. Цинизъм от висша класа. Те из....ха ла.ната, сега вижте ни колко сме добрички, ще ходатайстваме пред хамас да ви освободят заложниците. Съвсем се изложиха руснаците, влязоха в капана на своятаСВО, сега се чудят как да се измъкнат и какви провокации по света да сътворят.

Отговори
5 5
право куме в очи

право куме в очи

21.10.2023 | 00:03

Евала на израелеца! Каза им го право в очите. Защото Израел се въздържаше да подкрепя Украйна, за да има разбирателство с Русия (1/3 от гражданите и са руски евреи), заради "дружбата" между Путин и Натаняхо, и двамата автократи, решили, че ще векуват на поста си. Но Русия (чрез Иран) провокира цялата операция на Хамас. Поддържаше и ги въоръжаваше. Хайде, Иран е мюсюлманска държава, а каква работа има Русия да подкрепя мюсюлмани срещу евреи. Не гледа ли, че собствените и мюсюлмани са вече почти 30% от населението й? Каква участ я чака ако там избухне гражданска? Русия искаше да измести фокуса от себе си и несправедливата война , която водеше, но си получи това - гнева на евреите. От много хитрини, та накрая ...

Отговори
5 6
Валентин

Валентин

20.10.2023 | 23:47

Израелски боклук, ти ли ще заплашва Русия!

Отговори
6 6
Моше,Моше

Моше,Моше

20.10.2023 | 21:41

Ако остане нещо от Израел то няма да е по тези земи,неслучайно Украйна се прочиства,а начело седят именно евреи.

Отговори
5 10
999

999

20.10.2023 | 20:25

Хитлер доста еврейски наглеци е изпуснал

Отговори
11 18
Евахти плазмодия

Евахти плазмодия

20.10.2023 | 19:48

Е Тоя чииииифутски урод сам си го вкара в гАзъ

Отговори
11 18

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?