Следвайте ни

Израел ни постави в списъка със забранени дестинации

viber icon

България остава сред държавите, до които Израел забранява да се пътува заради ситуацията с разпространението на новия коронавирус, съобщи агенция Синхуа, като се позова на израелското министерство на здравеопазването.
Решението важи още за Турция, Бразилия и Мексико.
Пътниците, пристигащи в Израел от тези четири страни, сред които и България, се поставят под 7-дневна карантина вкъщи. Правилото важи включително за ваксинираните срещу COVID-19 и изкаралите причиняваното от новия коронавирус инфекциозно заболяване.
Хората, пристигащи в Израел от всички останали държави, ще бъдат поставяни под карантина, докато представят отрицателен тест за коронавирус - нещо, което трябва да направят до 24 часа след влизането си в страната.
Израелското министерство на здравеопазването отправи предупреждение да не се пътува до Унгария и Сингапур заради нарасналия брой нови случаи на коронавирус там. То се отнася за периода от 14 септември нататък.
На същата дата ще отпадне предупреждението да не се пътува до Австрия, Кипър, Уругвай и Габон.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ех густо майна

Ех густо майна

07.09.2021 | 18:02

Това е хубава ама много хубава новина Значи чифут тук нема да кацне посмъртно Въпросът е как да им изпратим всички чифути барабар с чифутската им партия ГРОБ та да загробят целия Израел за което братята араби много ще ни благодарят и 50 ТИР а с фурми ще ни изпратят

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?