1553

Изпаднали изкуствени мигли разкриха изневяра

Англичанката разкри изневярата на партньора си, след като намери изкуствени мигли в мръсното му бельо. Нейната история е публикувана във вестник The Sun.

Потребителката на TikTok @mrs_divinity публикува видео, в което разказва, че докато сортирала прането, е открила изкуствени мигли в дрехите на партньора си, които се прикрепят към очите с помощта на специално вещество. Жената твърди, че не използва подобни аксесоари и предпочита удължаване на миглите. Според нея изкуствените мигли са по-евтини от удължените и трябва да се свалят преди лягане. Според @mrs__divinity те може да са паднали случайно.

Много потребители на TikTok предположиха в коментарите, че любовницата на „половинката й” може умишлено да й остави доказателство за изневяра. „Момиче, тя се опита да ти остави следа“, написа една жена в коментарите. „Тя ги е оставила за теб“, каза друга.

Някои потребители предложиха @mrs__divinity да намери някой по-добър. „Нямате нужда от мъж, за когото сте твърде добри“, каза един от тях. „Намери си истински мъж и дори не плачи за това. Той не заслужава вашите сълзи “, подчерта друг потребител.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?