2374

Изискана визита: Робърт Де Ниро кацна в Истанбул за специална "Саке церемония" СНИМКИ

Холивудската звезда Робърт де Ниро пристигна днес в Истанбул за еднодневно посещение, за да направи инспекция на световноизвестната си верига ресторанти "Нобу".

Ройтерс

78-годишният актьор е съпроводен от двамата си бизнес партньори - японският готвач Нобу Мацухиса и продуцента Меир Тепер.

Де Ниро пристигна с частен самолет от Лондон и е придружен и от снимачен екип, който ще направи документален филм за ресторанта, с участието на холивудския актьор.

Ройтерс

Де Ниро отвори първия ресторант "Нобу", кръстен на неговия бизнес партньор, японския готвач, през 1994 г. Сега има около 51 ресторанта "Нобу" по целия свят, включително два в Турция, единият в Истанбул и другият в туристическия център на Егейско море Бодрум.

Робърт Де Ниро ще присъства на „Саке церемонията“ в "Нобу Истанбул".

Ройтерс

Известният актьор ще отседне в хотел "Риц Карлтън", в който се намира "Нобу Истанбул" и ще си тръгне утре.

Ресторантът беше открит през юли 2021 г., но известният актьор не можа да присъства на церемонията по откриването заради пандемията от коронавирус.

Ройтерс

Турският инвеститор на ресторанта Баран Сюзер посети Де Ниро в къщата му в Ню Йорк, САЩ, миналата година и покани знаменитостта да посети Истанбул.

Ройтерс

„Обичам Турция и наистина съм нетърпелив да посетя отново този вековен град Истанбул, както и моя ресторант там. Бих искал да видя скоро и тъй популярния курорт Бодрум“, сподели Де Ниро пред турския си партньор, предадоха турските медии. 

Ройтерс

Ресторантът в Бодрум беше открит на ново място преди месец в елитния квартал Гьолкьой, в новопостроения супер луксозен комплекс Бодрум Лофтс. На откриватето присъства лично японския готвач Нобу Мацухиса, както и 60 членния екип на истанбулския ресторант Нобу. В този ресторант някои от ястията са предлагани единствено тук, в предвид специфичната егейска кухня. За първи път "Нобу" беше открит през 2017 г. в курорта Бодрум. Първоначалната му локация беше в най-луксозната в Турция марина "Палмарин", в район Уалъкавак, Бодрум. Очаква се скоро Де Ниро да дойде на специално посещение и в елитния егейски курорт Бодрум.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?