Следвайте ни

Избраха „Мис Уганда“ в Истанбул в риск от COVID-19 СНИМКИ

viber icon

Конкурс за красота "Мис Уганда 2020" беше организиран в нощен клуб в квартал Есенюрт в Истанбул. Клубът е трябвало да остане затворен поради мерките срещу разпространението на коронавирус в страната, но снимки публикувани в социалните мрежи показват, че голяма група хора са присъствали на конкурса, като е имало дефиле на кандидатките, последвано от концерт и организирано парти.

На мястото на събитието никой от участниците не е следвал коронавирусните процедури като носене на маски или спазване на социална дистанция.

Квартал Есенюрт се намира в европейската част на Истанбул, и е един от най-космополитните квартали на мегаполиса, тъй като е домакин на много мигранти от различни части на света.

На нарушителите са наложени глоби от полицията, за неспазване на забраните. 

Барове, дискотеки и нощни клубове във всички 81 провинции на Турция са принудително затворени от месец март и до днес, като предпазна мярка срещу коронавируса. 
 

 

 

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?