2374

Истина или фейк? САЩ изгониха сина на Медведев СНИМКИ

Информация, че американската виза на сина на Дмитрий Медведев - Иля, е прекратена, се появи в канала в Twitter на беларуската опозиционна медия Nexta, чийто бивш главен редактор беше Роман Протасевич. Новината се появи още в портала Reddit, както и в украински медии, но към момента не е официално потвърдена.

Според информацията Иля Медведев има 48 часа да напусне Съединените щати. Самият Дмитрий Медведев има интересна публикация в "Телеграм", като там разсъждава как американците и европейците решават, че "семействата" на държавни чиновници и депутати отговарят за неща, за които не могат да повлияят на своите роднини. Твърде вероятно е тази негова реакция да е продиктувана от едно подобно решение за прекратяване на визата на сина му. 

Бившият президент и премиер обяснява още как навремето и в Русия било така - като носиш фамилията на татко си, значи и ти си виновен, даже по закон в Болшевишка Русия, обаче с времето "на тази политика решително беше сложен край", защото била нехуманна. "Няма вина - няма присъда", пише Дмитрий Медведев. 

Иля Медведев е роден в Санкт Петербург в началото на август 1995 г. По това време Дмитрий Медведев служи в градската администрация и изнася лекции в един от университетите, а жена му Светлана работи като счетоводител. В името на сина си тя се отказва от професията си и се заема с възпитанието и образованието му. Иля Медведев получава средно образование в московска гимназия, която завършва с отличие.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Филибелия

Филибелия

06.06.2022 | 12:25

Тъ,пи американци,неможахте ли да му подхвърлите малко дрога и да му спретнете едно процесче и хоп 15 годинки на топло.

Отговори
2 1
Име

Име

06.06.2022 | 12:39

Тия кагебистки номера от селски вечеринки там не минават.

Отговори
1 1
Деликатен

Деликатен

06.06.2022 | 08:10

Ма милият той, Медведжок! "Присъда" било, че му отнели визата!?!? Да го ожали человек..

Отговори
5 0
" мили" ми путинофилчета

" мили" ми путинофилчета

06.06.2022 | 06:10

Репликата на Великият Наум Шопов е за вас: Осрахте се нали, пак се осрахте.

Отговори
7 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?