Следвайте ни

Искате да работите в ЦРУ? Решете този ТЕСТ и ще ви вземат

viber icon

Не само безмилостни агенти работят за Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ.

Много от хората на щат там са подбрани заради високите им интелектуални способности. В ЦРУ има гениални студенти от най-престижните университети и талантливи хакери.

Подсказва го последната покана за кандидати за работа чрез съвсем обикновен тест – да се определи часът при анализирането на една зимна снимка на незнайно кръстовище вероятно в планински курорт.

Има и жокери – посочени са три варианта за избор: 07:00 ч., 11:00 ч., 15:00 ч.

Над 50% са отговорили правилно, като в профила на агенцията в Туитър те са насочени към страницата за предлаганите кариери за евентуално кандидатстване.

Сред тях със сигурност са и места за хора със специфични умения, като измъкването на скъпоценна информация от инатливи индивиди, нежелаещи да я споделят. И тук се залага не на груба сила, давене и умение да се причинява физическа болка, а на психологическото разколебаване. Което явно се постига успешно и чрез музика – метъл, рап или дори диско и детски песнички, става ясно от списъка с 20-те най-използвани от ЦРУ парчета за мъчения, припомнени в „Марка“.

В любопитния плейлист има място както за твърди и зловещи звуци, като от „F..k your God” на Deicide, “Die MF, Die” на Dope, “Bodies” на Drowning Pool, “Click Click Boom” на Saliva, “Swan Dive” от (HED) р.е., “Killing In The Name” от Rage Against The Machine, „Enter Sandman” на Metallica, Hells Bells AC/DC, „The Beautiful People” от Marilyn Manson, но и теми от детски сериали като „Улица „Сезам“, „Барни и приятели“, денс ритми като „Stayin Alive” на Bee Gees, “Dirrty” на Кристина Агилера, мелодични хитове като „American Pie” на Дон Маклийн, „America” на Нийл Даймънд, “Babylon” от Дейвид Грей, „Raspberry Beret” на Принс, “Cold” от Matchbox 20, рап - „All Eyez On Me” от 2Pac и „White America” на Eminem. Вероятно много мъчително за слушане се оказва и парче на дуета комици Бен Стилър и Джанийн Гарофало, намерило място в списъка на ЦРУ.

Превод и редакция: DarikNews

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

фотограф от КГБ

фотограф от КГБ

05.12.2020 | 04:57

Аз мога да ви кажа деня, месеца и годината... когато я направих! За друго не ме търсете! :)

Отговори
2 0
Зуум

Зуум

04.12.2020 | 22:04

22.04

Отговори
0 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

04.12.2020 | 21:37

Давам още един жокер.Тези къщи са типични за точно една държава.Ако разберете коя е,ще разберете и колко е часът по дължината на сянките на тези къщи.От ЦРУ да не се бавят,а да ми се обадят и да ме взимат на работа.

Отговори
2 1
Шерлок Холмс

Шерлок Холмс

05.12.2020 | 04:39

Колега, то хубаво по сенките, ама като гледам уличните лампи още светят, освен ако не са открили свободната енергия както тук в БГ! :)

Отговори
0 0
От д-р Уотсън до Шерлок Холмс

От д-р Уотсън до Шерлок Холмс

05.12.2020 | 04:47

Невиждам превозните средства да се движат - значи е много студена сутрин и немогат да запалят! Елементарно... :)

Отговори
0 0
Холмс

Холмс

05.12.2020 | 05:05

Уотсън, да не би следите от гумите да са от предния ден!? Мдаа, значи през нощта не е валяло... :)

Отговори
1 0
Одобрен ли съм?

Одобрен ли съм?

04.12.2020 | 20:31

15.00

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?