Следвайте ни

Iron Maiden обявиха още дати за европейското си турне през 2021-ва

България отново не е включена в летните концерти на хеви метъл величията

viber icon

През 2021 година хеви метъл величията Iron Maiden ще направят своето европейско турне, към което през последните дни прибавят и нови дати. Това е чудесна новина за феновете им на Стария континент. Уви, България не фигурира като дестинация.

Турнето носи името „Legacy Of The Beast“  и стартира на 5 юни в Базел, Швейцария. Два дни по-късно легендарните музиканти ще зарадват боговете на метъла в „Arena“ в Загреб, Хърватия. Нови допълнителни концерта са и на 9 юни в Будапеща, Унгария и на 6 юли във Франкфурт, Германия, където ще се присъединят не по-малко харесваните Sabaton и Airbourne.

Турнето продължава по предварително обявяване във Варшава, Полша на 11 юни; Бремен, Германия на 13 юни; Прага, Чехия на 15 юни; Вейнер Нюстад, Австрия на 16-и; Барселона, Испания на 19-и; Лисабон, Португалия на 21 юни; Болоня, Италия на 24 юни; Щутгарт, Германия на 26 юни; Антверпен, Белгия на 27 юни; Гьотеборг, Швеция на 30 юни; Кьолн, Германия на 8 юли; Арнхайм, Нидерландия на 10 юли и Париж, Франция ма 11 юли.

Градовете, в които концертите отпадат, са Москва, Санкт-Петербург, Веерт и Цюрих.

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?