Следвайте ни

Индиецът от самолета вилнее и в съда, бил психар

viber icon

Този пич наистина е психар. Говорим за индиеца, заради когото в София беше приземен самолет. 

Съдът отстрани  Сид Сингх от Съдебната зала. Причината - мъжът прояви словесна агресия и отказа да запази мълчание, за да се гледа делото. Софийски градски съд го остави в ареста. 

Така в негово отсъствие Софийският градски съд ще гледа искането на прокуратурата за постоянен арест на Сид Сингх.

Той е обвиняем за това, че 6 март по време на полет от Париж към Делхи е проявил агресия към екипажа и пътниците в самолета на "Еър Франс" и опитал да нахлуе в пилотската кабина.

През юни 2019 г. Сингх е бил на психиатрично лечение в Индия. Това се казва в мейл, изпратен от Психиатричен център в Индия до посолството на азиатската държава в София.

По време на заседанието стана известно, че мъжът, който е обвинен за това, че е създал опасност за живота и здравето на пътниците по време на полет, е ударил стюард по време и е блъскал по вратата на пилотската кабина.

Той е отправил и заплаха към член на екипажа, че ще му счупи ръката. Според показанията на пътници и екипаж, индиецът е предизвикал паника на самолета, което е застрашило безопасността на полета.

Съдът отчете, че ако индийският гражданин не бъде ограничен физически, би представлявал опасност за обществото и себе си. Като отбеляза, че неговото психическо състояние не е изяснено, въпреки представения от служебния защитник документи, че мъжът е страдал от психологическо разстройство заради загуба на роднини през 2019 г. Съдът указа на прокуратурата на обвиняемия да му бъде назначена психиатрична експертиза.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Schetovodstvo

Schetovodstvo

09.03.2021 | 11:05

пич - IZVANBRACHNO DETE,IZDANKA!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?