71

Императора полетя в пропаст! Прочут турски певец на косъм от смъртта СНИМКИ/ВИДЕО

Луксозен минибус в който е бил известния турски певец и бизнесмен Ибрахим Татлъсес (70 г.), се е преобърнал в следствие на задръстване и мокър път, в район Ялъкавак, на егейския курорт Бодрум, окръг Мугла. 

DHA

Минибусът се е преобърнал в пропаст до пътя, като след него на същото място е паднал и малък камион. Беше заявено, че Татлъсес е заседнал в превозното средство при инцидента. В района са изпратени линейки и пожарни коли.

Dha

DHA

Съабщава се, че няма опасност за живота на Татлъсес. Той и изведен от автомобила след усилията на спасителните екипи и е отведен с линейка до близка болница. Според информацията на агенция Демирорен, във катастрофиралия минибус се е намирала и дъщерята на изпълнителя. Тя също е отведена в болница за медицински изследвания.

DHA

Превозните средства са изведени и евакуирани своевременно от основната пътна артерия в турския курорт.

DHA

Специалисти разследват причините за катастрофата. 

DHA

Ибрахим Татлъсес е смятан за един от най-известните певци на Турция, тъй като е толкова известен, че има прякорите „Ибо“ и „Император“. Той е от кюрдски произход и е роден през 1952 г. в град Урфа, Източна Турция. От 70-те години на миналия век той е един от най-известните и успешни певци в стил поп арабеск в Турция. Татлъсес е записал 42 албума. Той е водещ на изключително популярната телевизионна програма Ибо Шоу. Той също е водещ актьор, който се появи в няколко десетки филма, а също така има много бизнес начинания.

Срещу Императора има много опити за покушения през годините. Той е прострелян в крака през 1990 г. и оцеля при опит за убийство през 1998 г.

DHA

На 14 март 2011 г. той е нападнат и тежко ранен в главата с огнестрелно оръжие. Дълги години той претърпя редица операции в Турция и в чужбина, за да се възстанови. Той се върна обратно на сцената едва през 2021 г. 

 

Тези дни той е в курорта Бодрум, за концерт, който трябваше да се състои тази вечер в елитно заведение в район Ялъкавак.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?