Следвайте ни

Илон Мъск със зловещо предупреждение: В космоса има нещо, което убива всички

viber icon

Всеки кораб е способен да пренесе 100 тона оборудване и 100 души. В плановете на Мъск се посочва, че до 2050 г. на Червената планета ще има милион колонисти

Преди време изобретателят и предприемач Илон Мъск говори за опита на изпращането на хора на Марс. Има опасения, че човечеството никога няма да стигне до друга планета, тъй като ще бъде унищожено.

Според предприемача компанията  може да се сблъска с големи проблеми в случай на избухване на Третата световна война. Ако някои от хората се окажат на Марс, ще бъде трудно да се осигурят навременни доставки на храна и доставка на нови колонисти.

Всеки кораб е способен да пренесе 100 тона оборудване и 100 души. В плановете на Мъск се посочва, че до 2050 г. на Червената планета ще има милион колонисти, пише blitz.bg.

Вторият проблем е липсата на живот в космоса, тъй като нещо го убива. Можете да се уплашите от извънземни и различни същества, но още по-страшно е да наблюдавате огромни пространства и да не намерите нито един признак на живот.

Вселената е необятна, тъмна, студена, празна и мъртва. Астрономите използват съвременни телескопи, за да погледнат назад милиони светлинни години, но там не намират нищо. Остава впечатлението, че има страхотен филтър, който стои между мъртвата материя и опитите за раждането на поне примитивен живот.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

А сега Де

А сега Де

13.02.2021 | 19:08

А сега де Ново двайсе Вселената бе другари Вселената била виновна за всичко Не Родшилд Не лакомията на еврейските гниди да управляват всичко що шава по света с ония хартийки за тоалетна наречени долари А Вселената На базата на тази достоверна информация донесена ни лично от Другаря Мъск ония от НОЩ и ония от РЗИ трябва да си сменят прерогативите и да праснат една две маски на Вселената и няколко ваксини

Отговори
10 0
Язък!

Язък!

13.02.2021 | 18:00

Вселената била мъртва! Няма нищо по живо и по дълговечно от Вслената. Илон Мъск изглежда толкова жалък и самотен само по една причина. Че разглежда вселената само от мястото на измерението в което се намираме .Нашето триизмерно пространство не ни дава прво да говорим за вселената единствено от наша гледна точка. Има други измерения където живота е по различен начин усъвършенстван.

Отговори
9 2
КОКО

КОКО

13.02.2021 | 19:10

МИ ДОКАЖИ ГО БЕ

Отговори
3 4
На  себе  си

На себе си

13.02.2021 | 19:25

Съм го доказал. Но езика на който го доказвам е неразбираем за Коко.

Отговори
2 0
А  Коко!

А Коко!

13.02.2021 | 19:30

Ако проявяваш сериозен интерес мога да ти изнеса безплатна лекция. След лекцията ще почувстваш че ти растат крила. Намери ме, аз съм готов.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?