49

Илон Мъск с дългоочаквано бебе и нова книга

Предприемачът споделя, че е бил в дупка през последните няколко години

В предговора Илон Мъск загатва, че се очаква да стане баща през март 2023 година

 

Моята книга "Какъв е нашият проблем?" вече е на разположение. Това написа в Тwitter Илон Мъск тази седмица.

"Книгата въвежда нова рамка за мислене за хаотичната ни политическа среда. С 303 рисунки, това е инструментариум за разбиране на нашите общества, нашата групова динамика и нашите собствени умове", написа още Мъск.

В предговора, който е публикувал, той изтъква още, че тази книга е плод на 6-годишен труд и е най-добрият му начин да обясни какво смята за екзистенциален риск за либералните общества и какво смята, че трябва да направим, за да стигнем до онова страхотно бъдеще, от което и той преди години е бил толкова развълнуван, пише focus-news.net.

"В книгата има десетки концепции, които служат като своеобразен инструментариум за разбиране на нашите общества, нашата групова динамика и нашите собствени умове. Много се гордея с крайния продукт", казва още в предговора Илон Мъск.

И още: "Ако искате да вземете последните ми шест години и да ги поставите в мозъка си има различните опции, които вече са налични. Електронна книга се предлага на повечето основни платформи. Недостатък е, че можете да я четете само на таблет или телефон, а не на електронен четец."

Също в предговора Илон Мъск загатва, че се очаква да стане баща през март 2023 година.

"Един ден през юни 2022 г. съпругата ми ме събуди, като ми даде положителен тест за бременност. Беше сюрреалистичен, радостен момент. Никога преди не съм бил нечий баща, но винаги съм искал да бъда. Бебето трябва да се роди на 7 март 2023 г., така че тази книга трябваше да бъде напълно завършена до средата на февруари", пише той.

Смело споменава и за това, че е бил в дупка през последните няколко години.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?