1553

Илон Мъск излезе скръндза, съди се за издръжката на децата

Собственикът на SpaceX и Tesla, най-богатият човек в света Илън Мъск се бори със своята бивша възлюбена, певицата Граймс, за размера на детските издръжки. Явно парите не му се дават.

За да ги намали и не плаща на Граймс голяма част от своя доход, Мъск реши да съди в Тексас в – в този щат максималният размер на издръжката е 2760 долара, съобщи Business Insider. Самата Граймс, която не е жителка на Тексас, на свой ред е подала искове в Калифорния, където няма ограничения за размера на издръжката и тя може да получи сума в съответствие с доходите на милиардера.

Според съдебни документи, получени от Business Insider, Мъск обвини Граймс, че е отвела другите им две деца, дъщеря Exa Dark Siderel и сина Techno Mechanicus, в Калифорния, докато синът им X живее с него в Тексас. Той заведе дело относно попечителството на детето още през септември. Граймс подаде насрещен иск срещу Мъск, настоявайки за физическо попечителство над децата.

През октомври тя също каза на тексаски съдия, че Мъск е приел тригодишния им син, X Æ A-Xii, въпреки нейните възражения. Илън Мъск и Граймс започнаха да се срещат през 2018 г. Те се разделяха и се събираха няколко пъти, като общо романът им продължи до 2021 г. В едно от интервютата певицата каза, че тя и милиардерът продължават да поддържат добри отношения. Мъск има общо 10 деца: в допълнение към децата си от Граймс, той има пет деца от Джъстин Мъск и две от Сиобан Зилис. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Хм…

Хм…

23.11.2023 | 11:29

Мъск трябва да бъде осъден за имената на децата си - Exa Dark Siderel, Techno Mechanicus и особено за X Æ A-Xii.

Отговори
0 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?