Следвайте ни

Ибиса подарява ваканция на здравните работници в Европа

viber icon

Ибиса кани здравни работници от цяла Европа на безплатна ваканция.

Подкрепена от туристическия съвет на острова, организация, наречена „Заедно за героите в здравеопазването“, предлага на здравните работници в Европа безплатен престой за седмица в Ибиса и през април, май или октомври 2021 г., пише профит.бг.

„Заедно ние движим промяната, като възнаграждаваме онези, които поставят нашата общност, семейство и приятели на първо място по време на пандемията от COVID-19“ - посочват от организацията. - Благодарим на онези, на които се доверихме с живота си, като им подаряваме домовете и хотелите си в Ибиса и в цяла Европа.“

За да се регистрират за безплатния престой на мечтания остров, здравните работници трябва да се запишат за имейл уведомление за старта на процедурата. Те ще трябва да докажат и местоработата си.

Повече от 60 имота в Ибиса вече са се включили в програмата и са готови да предлагат безплатно настаняване на здравните работници.

Списъкът включва петзвездния хотел Aguas de Ibiza и луксозното място за агротуризъм Atzaro. Медицинските работници също биха могли да спечелят престой във веригите OD Hoteles и Concept Hotel Group.

Тъй като организацията продължава да търси допълнителни места за настаняване на здравни работници, хотели или собственици на жилища могат да се регистрират, за да предложат безплатно настаняване на гостуващите медицински специалисти.

Безплатните ваканции, които също така ще позволяват на медицинските работници да доведат членове на семейството си, ще покриват само разходите за хотела.

Директорът по туризъм на Ибиса Хуан Мигел Коста казва, че проектът има за цел „да възнагради онези, които са се погрижили за нас“.

Организаторите се надяват, че програмата ще се разшири и до други дестинации извън Ибиса и ще предложи на повече здравни работници шанса да почиват през 2021 г.


По целия свят авиокомпаниите предприемат подобни инициативи за подпомагане на медицинските работници на първа линия в борбата с пандемията от коронавирус.

В момента Turkish Airlines предлага 40 процента отстъпка за полети за здравни работници по целия свят. Билетите трябва да бъдат закупени преди 1 август за пътуване преди 31 май 2021 г.

По-рано тази година няколко други авиокомпании имаха инициативи за здравни работници, включително безплатни билети за пътуване от JetBlue, American Airlines и Qatar Airways.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?