Следвайте ни

И американците полудяха: Обвиниха Бил Гейтс за сибирския студ

viber icon

Изключително силни снеговалежи и аномални студове връхлетяха няколко щата в САЩ и оставиха стотици хиляди техни жители без светлина и отопление. 


По-притеснителните намериха неочаквано обяснение за рекордните валежи. Потребителите в социалните мрежи започнаха да разпространяват клипове, в които се твърди, че падналият сняг е "създаден от правителството фейк". 

Любителите на теориите на заговора за изкуствения сняг са най-много в щата Тексас, който най-силно пострада от лошото време. 

Според тях, фалшивите валежи са дело на американския елит, в частност на Бил Гейтс. Някои американци се опитват да докажат теорията с помощта на различни опити. 
Например, в един от клиповете американка поднася топка сняг към свещ. Снежната топка обаче не започва да се топи, а върху нея остава само черна следа. 

Друго момиче прави същия номер, но със запалка и се обръща към Гейтс с думите: "Благодаря ви за опита да ни излъжете, че това е истински сняг". 

Припомняме, че наскоро милиардерът Гейтс предложи план за охлаждане на Земята, за да бъде тя спасена от глобалното затопляне.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай