1939
Следвайте ни

Холивудската звезда Брадли Купър е нападнат с нож в метрото

viber icon

Холивудската звезда Брадли Купър беше нападнат с нож в метрото, докато отива да вземе дъщеря си от детска градина в Ню Йорк. Инцидентът се  еслучил през октомври 2019 г., но актьорът от „Роди се звезда“ чак сега разказа публично за него в подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert, пише  24chasa.bg.

В началото актьорът си мисли, че някой фен идва да си направи снимка или да си поговори с него. Бързо разбира, че случаят не е такъв, когато се обръща и вижда как младият мъж държи нож с 6-сантиметрово острие. „Хукнах да бягам, прескочих турникета, скрих се близо до изхода и извадих телефона си“, разказва Купър. Преследвачът му тича след него, но когато го вижда да държи телефон и да го снима, тръгва на спринт към стълбите на изхода. „Подгоних го нагоре по стълбите. Той хукна да бяга по Седмо авеню. Успяха да му направя още две снимки, а на улицата се натъкнах на двама полицаи и им показах снимките“, разказва Купър, който бързо успява да се окопити. На свой ред ченгетата го карат да провери дали не е намушкан, тъй като много от жертвите на подобни атаки не усещат прободните рани заради шока от нападението.

"Беше откачено. Осъзнах, че съм живял твърде спокойно в Ню Йорк. Нямах никакви защитни реакции“, признава актьорът след инцидента. За щастие нападението става преди 46-годишният Купър да вземе 2-годишната си дъщеричка Леа от руската градина, която посещава.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Юлиана Желязкова

Юлиана Желязкова

01.12.2021 | 00:31

Много сме доволни от боти те. Чудесни са! Удобни и много леки.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?