2374

Хитлер и Ева гълтат отрова в бункер след сватбата СНИМКИ

„Съпругът и съпругата са един сатана“, се казва в Библията. Ако историята е доказала нещо, то е, че дори и най-жестоките лидери имат право да намерят любов. И Адолф Хитлер не е изключение, въпреки че е смятан за един от най-жестоките убийци, познати до момента.

Диктаторът бил романтично свързан с осем различни жени и всяка една от тях е правила поне по един опит за самоубийство, твърдят историци.

На 30 април 1945 г. райхспрезидентът на Германия и един от най-зловещите личности в историята Адолф Хитлер се самоубива, след като ден преди това се жени за дългогодишната си спътница Ева Браун. 10-минутната сватбена спартанска церемония е извършена в бетонния бункер, където се крие нацисткият лидер дни преди окончателния крах на Третия Райх, под артилерийския обстрел на съветските войски. Той е на 56, тя едва на 33. 

Двамата сдъвкват капсула с цианид, като фюрерът

се застрелва в дясното слепоочие, за да е сигурен, че ще умре. 

17-годишната Ева среща Хитлер в Мюнхен, докато работи като асистент и модел на личния му фотограф. По време на връзката си с Адолф тя прави два опита за самоубийство.

Ева била истински влюбена в Хитлер. Когато връзката им започнала, Адолф живеел с друга жена - Гели Раубал, негова племенница. Хитлер обича Гели, обсипва я с подаръци, но я държи непрекъснато под контрол. Хитлер е бесен, когато тя му съобщава, че заминава за Виена, за да се омъжи за друг.

На следващия ден открили Гели мъртва

сложила край на живота си по собствено желание. Разбитото сърце на Хитлер намерило утеха при Ева Браун.

Тя е всеотдайна, но го ревнува болезнено от тълпата красиви актриси, които буквално обсаждат вожда. Ева често се оплаквала, че фюрерът има нужда от непрекъснато дамско внимание, но обича истински само Германия. 

Според сензационна версия

Хитлер имал син от една от най-ярките си любовници

- британската аристократка Юнити, дъщеря на лорд Дейвид Митфорд, родственик на Уинстън Чърчил.

Пищната блондинка, светска дама от британския елит, се превръща във фанатична нацистка, лудо влюбена в Хитлер. Ева ненавиждала "проклетата английска вещица". Няколко журналистически разследвания твърдят, че Юнити, смятана и за международна шпионка, родила тайно син, който дала за отглеждане на приемни родители на Острова.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?