Следвайте ни

Хитът в Лвов: Продават изтривалки с образа на Путин!

viber icon

В най-националистичния украински град - Лвов започнаха да продават всякакви артикули свързани с хигиената и стрелбата, на които стои образа на руския президент Владимир Путин, съобщава "24 часа". Хит в местната търговия са изтривалките с лицето му. На тях пише "Изтривайте краката".

Този артикул се купува и от много чужденци. Другите "екзотични" стоки, в които звезда е руският президент са мишени за стрелба с неговия образ и трипластовата тоалетна хартия.

Марица.бг припомня, че Лвов е център на Западна Украйна или така наречената област Галиция. Тя е била част от Съветския съюз, само между Втората Световна война и 1991 година. През останалото време е била или Австро-унгарска, или полска територия. /Марица.бг 

Коментари (4)

опера

опера

02.08.2015 | 10:20

лвовски диваци

Отговори
0 0
Кънчо Николов Маринов

Кънчо Николов Маринов

23.06.2015 | 19:27

Кат Русия няма втора/тъй бандитска на света -/на политизроди опора,/на насилници сганта./Руска сила, Руска воля/Руски трол без род и чест/съска: \"Всички ще изколя/назабавно, още днес!\"/ЛилиПутин главатар е/на безмозъчната сган -/мазен, гнусен и коварен/дебне с кървав ятяган./С ислямисти се сношава,/не признава ред и мир,/но светът се осъзнава/и се сопва:\"Ай сиктир!\"

Отговори
0 0
Русь-Белая Русь-Малая Русь

Русь-Белая Русь-Малая Русь

03.06.2015 | 18:41

Лвовската област си е извечно руска земя, а украинците са малоруси или руснаци от покрайнините на Русь. А цялото Люблинско воеводство в днешна Полша е населено с малоруси (украинци) и до днес. Белорусите също са руснаци, дори се считат за по-чисти руснаци от самите руси.

Отговори
0 0
украйненци

украйненци

03.06.2015 | 09:15

след 2-та световна война,чурчил,рузвелт и де гол,дадоха полската област Лвов на сталин.И що не искат сега да си се приберат към полша А?А?А? аааааа.......

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?