Следвайте ни

Хай-тек: Японска кола полетя с човек на борда ВИДЕО

viber icon

Япония работи върху летящи автомобили отдавна и изглежда, че страната най-накрая е сътворила нещо изумително, пише 24chasa.bg. Въпреки че все още не е завършена, тази невероятна "летяща кола" е "полетяла" с човек на борда, който в много отношения е монументален.

Години наред всички се надявахме, че летящите автомобили ще бъдат възможни в бъдеще и с течение на времето осъзнахме колко далеч е това бъдеще в сравнение с това, което бяха очаквали тези преди нас.

Като се има предвид това, летящите автомобили може да са много по-близо до въвеждането си, отколкото предполагаме. Това може да е нашето бъдеще, по-скоро, отколкото бихте очаквали.

Според WGRZ 2 японска компания, наречена SkyDrive Ince. е успяла успешно да "тества" летящото си превозно средство с човек на борда и всичко останало работело.

Видео от това беше показано наскоро пред репортери и това беше доста умопомрачително по много различни причини. Разбира се, този тест беше по-малко забележителната страна, но въпреки това беше доста шоу.

Както ще видите по-долу, тази "кола" се повдига от земята и витае. Прави това няколко минути, преди тестът да приключи и макар да не лети през небето, е на път да достигне точно това. Това е огромна стъпка към нещо изключително удивително, което никой не може да отрече, предава "Канал 3".

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?