3906

Губернаторът на Одрин: Задържаме 78 на сто от мигрантите преди да достигнат границата

Губернаторът на Одрин Юнус Сезер заяви, че 5200 незаконни имигранти са били заловени през първите 4 месеца на 2024 г.

„Ние извършваме 78 процента от арестите, преди да стигнат до граничната линия“, подчерта той. 

АА

Сезер посети и инспектира граничната патрулна станция Санджактар на гръцката граница, разположена в район Ипсала в окръг Одрин. Той заявяви, че работите по поддръжката на пътищата са завършени на 200 километра от 292-километровата гранична линия на Турция с Гърция и България.

Сезер допълни, че персоналът работи 24 часа и са взети всички необходими предпазни мерки, за да се възпрепятства преминаването на мигранти към границата.

АА

Той отбеляза, че 5200 незаконни имигранти са били заловени през първите 4 месеца на 2024 г. „Хванахме и 174 организатори на трафик на хора за последните 4 месеца. Усилията за залавяне и предпазни мерки срещу организаторите и имигрантите продължават интензивно.“

50 превозни средства на специалната провинциална администрация работят по подобряването и реконструкцията на патрулните пътища на граничната линия, отбеляза Сезер. „Залавяме над 78 процента от вигрантите, преди да достигнат граничната линия.

АА

Това е много важно за нас и показва, че предприетите мерки са правилни. През годината, заловихме и 162 членове на различни терористични организации, опитващи се да избягат в Гърция и България. В сравнение с предходните години това е значителен брой арести", заключи той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?