49

Греховна любов в датското кралско семейство: Принц Йоахим гасне по жената на брат си

53-годишният принц Йоахим е влюбен в съпругата на брат си, 54-годишният престолонаследник на Дания принц Фредерик, твърди испанското издание Vanitatis El Confidencial.

Миналата седмица датската кралица Маргрете обяви решението да лиши внуците си от кралски титли, става дума обаче точно за децата на Йоахим. От 1 януари 2023 г. синовете и дъщерята на Йоаким ще станат графове и графини и ще имат титлите „Тяхно превъзходителство“, а не „Негово или нейно кралско височество“.

 
Принц Йоахим публично разкритикува действията на майка си и каза, че малката му дъщеря вече е пострадала от подобно решение - тя била дразнена в училище, защото вече не е принцеса. Йоахим също се оплака, че е научил за тази новина само пет дни преди публичното й оповестяване.

Освен това принцът и 46-годишната му съпруга принцеса Мари признаха, че имат трудни отношения с престолонаследника принц Фредерик и съпругата му Мери. Според Vanitatis El Confidencial принцовете наистина не се разбират от дълго време, а причината за конфликта е увлечението на Йоахим по жената на брат му. Твърди се, че на един от светските приеми той дори я е тормозил. Най-малкият син на кралица Маргрете явно бил пиян, когато се опитал да целуне жената на брат си по устните. Тя го отклонила с невъзмутима усмивка, но принцеса Мари видяла всичко, пише испанското издание.

Малко след сватбата на Фредерик през 2004 г. датските таблоиди вече клюкарстваха за тайната любов на Йоахим към жената на брат му. През 2007 г. Йоахим обяви годежа си с момиче от Франция със същото име и много подобен външен вид, припомня се в публикацията.

Там се казва още, че кралица Маргрете е полагала усилия да спре разпространяването на слухове за проблеми в семейството – дори е организирала „привидно непланирани съвместни излизания“ на Мари и Мери.

Редакторите на британския портал MailOnline се обърнаха към пресслужбата на датското кралско семейство за коментар относно цялата история, но засега не са получили отговор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
007

007

09.10.2022 | 12:41

Преди време имаше пор.но филм - Порочно семейство !!!

Отговори
3 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?