71

Главнокомандващият Залужни възкръсна! Първо ВИДЕО пребори мистерията

Украинското интернет издание "Клименко тайм" публикува ново видео от 25 май тази година, на което присъства главнокомандващият въоръжените сили на страната Валерий Залужный, който липсваше в публичното пространство.

На 35-секундното видео може да се види как украински блогър, очевидно в кабинета на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна, назовава датата на запис на видеото и след това казва, че противно на всички "фантастични истории и теории на конспирацията" относно внезапното изчезване на Залужни, той иска да "разкрие ужасна тайна", пишат чужди агенции.

След това камерата се премества в другия край на офисната маса, където седи главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Залужни, който изказва думи на благодарност към „всички украинци“ и добавя, че е уверен в победата на украинска армия. Тук краткото видео свършва.

Заслужава да се отбележи, че Залужни във видеото изглежда нездравословно и изтощен, което само подхранва слуховете за нараняването му. Освен това възниква въпросът защо първото появяване на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна след дълго отсъствие не се състоя в някой от централните телевизионни канали на Украйна, а на страниците на медиите на третия ешелон. В допълнение, липсата на каквото и да е семантично натоварване в тази публикация, с изключение на умишлената демонстрация на Залужни, който е жив и може да произнесе няколко фрази, повдига въпроси.

Известният украински боец, служител на пресслужбата на Министерството на отбраната на Украйна Анатолий Щефан, също публикува видео с главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужний.

Датата на заснемане е неизвестна, но се посочва, че видеото е заснето на 25 май.

Залужни не изглежда много добре, но стрелбата е истинска.

По-рано чужди медии съобщиха, че главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна е получил нараняване на главата и осколкови рани в резултат на ракетен удар по команден пункт на въоръжените сили на Украйна край Херсон.

В Украйна подобни твърдения се отричат. Въпреки че преди това всички публикувани снимки със Залужни се оказаха стари.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
шорошляк

шорошляк

26.05.2023 | 14:13

Украфейкъри и фейсбук герои!

Отговори
0 4
ИВАНУШКА ГЛУПАКА национален руZZки герой

ИВАНУШКА ГЛУПАКА национален руZZки герой

26.05.2023 | 12:07

Ама как така , бе другари? Унищожи ме хаймарсите, пейтриотите, самолетите им, а те продължават да стрелят и да депутинизират нашите крепости мужици. Убихме Залужни , а той ни се хили. Този път го мислехме да стане както трябва , а то стана както винаги.

Отговори
14 1
Слава Україні ❤️ Братя БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УКРАИНСКИТЕ ГЕРОИ!

Слава Україні ❤️ Братя БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УКРАИНСКИТЕ ГЕРОИ!

26.05.2023 | 10:56

Слава Україні ❤️ Братя БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ УКРАИНСКИТЕ ГЕРОИ НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ, МОМЧЕТА! БИЙТЕ СЕ ЗА СВОБОДАТА СИ, БИЙТЕ СЕ ЗА ЗЕМЯТА СИ, ПАЗЕТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ, ДОМА СИ И ВЯРВAЙТЕ В БОГА! ВEЛИКАТА OТЕЧЕСТВЕНА ВOЙНА ЗА ВАС ЗАПОЧНА! НЕКА БOГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ! ЦЯЛА ЕВРОПА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА! ДA ЖИВEE ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

Отговори
16 4
???

???

26.05.2023 | 10:53

Хибридните пропагандони "успокоиха" ли се сега?

Отговори
13 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?