Следвайте ни

Гигантски кратер поглъща коли в Неапол ВИДЕО

viber icon

Огромен кратер се отвори днес сутринта на паркинг на болница в Неапол, като вътре паднаха няколко паркирани автомобила, предаде Франс прес, като се позова на местната противопожарна служба.

Пожарникарите издирват дали има жертви на инцидента. В операцията участват и специално обучени кучета.

Инцидентът е станал в Оспедале дел мар (Морската болница). Предстои да се направи геоложки сондаж, за да се установят причините за бедствието. Предполага се, че става дума за хидрогеоложки проблем, каза областният управител на областта Кампания Винченцо Де Лука. Заради случилото се болницата взе извънредни мерки и бяха задействани аварийни генератори.

Правогълният кратер с площ от около 2000 квадратни метра и дълбочина от около 20 метра се отворил около 7 ч. местно време. Свидетели разказват за силен тътен и облак прах на паркинга на болницата, където по време на първата вълна на пандемията бе отворено отделение за пациенти с ковид. Сега там има шестима болни. Отделението ще бъде затворено временно заради липсата на топла вода и ток.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Анонимен

Анонимен

08.01.2021 | 17:38

Как се решават кризите у нас: "В центъра на един български град, тръгнало свлачище и се образувала огромна дупка. Маса народ изпопадали в дупката и се понатрошили. Поради сложността на ситуацията кметът събрал общинския съвет да дискутират какви мерки да се вземат, за да решат проблема. Един от най-умните общински съветници казал: - Трябва да паркираме една линейка да стои постоянно до дупката, така ако някой падне в нея ще можем да го извозим много по-бързо до болницата. Предложението било гласувано и прието. В крайна сметка ефектът бил минимален и маса народ ежедневно продължавали да се трошат. Свикан бил нов общински съвет и друг от най-умните общински съветници предложил по пътя до болницата да се забрани движението с коли, за да може линейката по-бързо да стига до болницата. Предложението било гласувано и прието. В крайна сметка ефектът отново бил минимален. Общинския съвет трябвало да вземе някакви ДРАСТИЧНИ МЕРКИ. В крайна сметка стигнали до единодушно решение - да съборят сегашната болница и да построят нова до дупката. Тогава вече кметът не издържал и скочил: - Ама вие сериозно ли мислите да съборите сегашната болница и да построите нова!? Това ще ни струва абсурдно много пари. Има много по-добро решение - просто можем да запълним дупката и да изкопаем друга точно до болницата."

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?