1939

Гай Ричи снима нов филм с холивудски звезди в Анталия

Британският режисьор Гай Ричи започна снимките на новия си филм с участието на Хенри Кавил, който игра в ролята на Супермен и Ейза Гонзалес, в южната провинция Анталия.

АА

Продуцент на филма е Джери Брукхаймър (Top Gun: Maverick).

АА

Ричи, който също засне филма си „Операция Форчън: Троянски кон” в Анталия, снима филма „Министерството на неджентълменската война“ (The Ministry of Ungentlemanly Warfare), в продължение на 10 дни в комплекса Анталия ЕКСПО. Освен в ботаническия парк в зоната на ЕКСПО, който е превърнат във филмово плато, снимките ще се проведат и в редица други крайбрежни райони на окръг Анталия до април.

АА

Британският актьор Кавил и мексиканската актриса и певица Гонсалес си поделят главните роли в тази историческа, военна, драма.

АА

Гонзалес е играла в много филми, включително „Зад волана“ (Baby Driver) и „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, а Кавил е играл в хитови продукции, включително „Супермен“. Те ще бъдат в Анталия поне месец, като са отседнали в хотел Регнум Кария в Белек.

Във филма, развиващ се през Втората световна война, британската армия е победена от германците. Целта на Уинстън Чърчил е да промъкне група войници зад вражеските линии. Войниците прилагат този животозастрашаващ план, приемайки рисковете да бъдат убити. С установяването на силен съюз се постигат важни победи срещу нацистите.

АА

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мадона

Мадона

02.03.2023 | 12:14

Не струваш, кога ли си струвал..!

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?