2374

Фон дер Лайен се похвали: Имаме напредък с Унгария за забраната на руския петрол СНИМКА

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че е постигнала напредък в разговорите си с унгарския министър-председател Виктор Орбан относно евентуална забрана на руските изкопаеми горива в целия ЕС, пише Ройтерс. 

„Дискусията с премиера Виктор Орбан тази вечер беше полезна за изясняване на въпроси, свързани със санкциите и енергийната сигурност”, заяви Фон дер Лайен в Twitter.


​„Постигнахме напредък, но е необходима допълнителна работа”, добави тя.

Фон дер Лайен заяви, че ще свика видеоконференция с други държави от региона за засилване на регионалното сътрудничество в областта на петролната инфраструктура.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
гост

гост

10.05.2022 | 10:04

Какво разбира едно диарийно л а й н о специалист - гинеколог от политика и икономика . Объркала попрището си и вместо да лекува женски дупки в което се съмнявам дали и това може , ръси идиотизмите си заедно с всички и д и о т и в Брюксел . Но най-големият куриоз е че два пъти по-големите и д и о т и ги слушат и унищожават страните си при това успешно .

Отговори
4 3
Сем

Сем

10.05.2022 | 06:25

Това разтропано женище,със цяла плеяда от близки и роднини-известни нацисти и есесовци, убивали и унищожавали,а в днешно време и роднина с мошеници,набутвали ни ваксини за унищожение,и самата тя-инициатор да унищожи страните от ЕС,няма умора да бълва глупости.

Отговори
8 3
Малеееей

Малеееей

10.05.2022 | 00:29

Лайнянен имала успехи От кога фекалий от кинефа могат да имат успехи

Отговори
7 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?