Следвайте ни

Ferrari направи уникален цвят за Лейди Гага

viber icon
Ползвател на форума Reddit разкри, че е изучил внимателно сайтовете за цветовете на автомобилите на Ferrari, за да научи повече подробности за един от тях - Rosso Barchetta, който е използван от компанията през 40-те години на миналия век. По време на търсенето се оказало, че и в момента този цвят се предлага от компанията, като името му е Giallo Lady Gaga – по всяка вероятност е кръстен на американската певица.
 
Впечатляващото е, че това действително е заводски цвят на Ferrari, тоест създаден е от експерти на италианския производител на спортни коли, а не е взет от друга компанията. Това става ясно от указателна табелка на бледо-жълто Ferrari 599 SA Aperta. Според сайта Rosso Automobili, това е единственият автомобил на марката в този отенък.

Ползвател на Reddit написа в коментарите, че е очаквал в чест на Лейди Гага да бъде кръстен по-интерес цвят, отколкото бледо-жълто. Опитите да се намери сходство с цвета на косата на певицата се оказаха неуспешни, въпреки че е те веднъж бяха боядисани в нещо подобно. Натуралният цвят на нейните коси е тъмен.
Друг пък написа, че цветът е „дяволски отвратителен“, а трети забелязва, че благодарение на тази окраска автомобилът е два пъти по-скъп, тъй като е много рядък. Има обаче и обяснение на случилото се, според което понякога Ferrari създават специални цветове за свои клиенти и един от тях вероятно е Лейди Гага. И собственикът на колата просто е получил разрешение от компанията, за да може неговата 599 SA Aperta да бъде боядисана в този отенък. Не е изключено, тази кола по-рано да е била на певицата, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?