71

Евродепутат нападна Гешев заради снимките с кюлчетата

„Чадърът на прокуратурата над бившите управляващи все още не е свален и това стана очевидно за всички в Европейския парламент. Това ще се дискутира още дълго в нашите комисии“. Това заяви евродепутатът Цветелина Пенкова от „Прогресивния алианс на социалистите и демократите“ в интервю за бТВ.

По думите ѝ докладът за снимките, за които се предполага, че са от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов е бил предоставен само на един единствен евродепутат – този от Европейската народна партия, на която член са и ГЕРБ, пише Novini.bg.

„Той си позволи да задържи този документ. Бяха направени определени внушения. Остави се усещане за политизиране и вмешателство на политическите процеси на една държава членка“, каза Пенкова.

„Когато българската прокуратура си позволява да даде документ, който да се използва като политически инструмент и се представя само на една партия, считаме, че такова вмешателство и опити са неуместни“, допълни тя.

Според евродепутата,  страната ни трябва да спре да очаква някой отвън да разреши вътрешните ни проблеми.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
намръщенЪ

намръщенЪ

16.07.2022 | 20:01

Някаква издънка на БСП скача. Я по-добре да млъква и ходи в Минск, Москва или Пхенян

Отговори
1 5
ВанчЕ Татарчев

ВанчЕ Татарчев

16.07.2022 | 16:33

Ами какво искате ? Гешев е Американско зомби - от ново поколение !!!!!Сложиха му импланти в мозька ,когато преди да бьде избран - отиде на инструкции в САЩ .... Само че имплантите започнаха да дефектират и още в началото започнаха да сЕ наблюдават изменения в поведенческие му характеристики и безусловно рефлекси.... Примерно - когато започнат да критикуват дейността му - той получава масивна. Ерекция....

Отговори
6 3
Old10

Old10

16.07.2022 | 16:24

Аман от профани! Да предположим, че снимките са действителни, какво е престъплението и как ще се докаже, колко са парите и дали са истинскиа а не бутафорни? Това ще е принос в световната криминалистика, по снимка определят колко пари има в чекмеджето...пълна простотия.

Отговори
3 4
Олд10

Олд10

16.07.2022 | 16:35

Кво ва? Вярно ли е че си профан ва?

Отговори
3 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?